La cursa Bassiero ja és aquí

 

La Cursa Bassiero, la cursa d’esquí de muntanya organitzada per la UEC de Barcelona, aquest any acull el Campeonato de España de Esquí de Montaña – Grand Premio Rise Up de Millet, i a la vegada és una de les proves puntuables de la Copa Catalana per equips de la FEEC.

Les inscripcions ja estan obertes i la neu comença a estar al seu lloc. Això significa que ho teniu tot a punt per començar a pensar en clau Bassiero.

Volem que vinguis tu, que normalment guanyes totes les curses; i tu, que t’és igual la competició i només vols divertir-te practicant el teu esport preferit; i tu, que fa anys ho guanyaves tot però que no sents nostàlgia perquè t’ho passes igual de bé; i tu, que tens el somni de pujar al podi algun dia; i tu, que encara no has participat a cap cursa però que t’ho estàs pensant; i tu, que simplement vols posar-te a prova. I tu, i tu, i tu, i tu.

Volem que vingueu tots perquè tots sou la Cursa Bassiero!

Inscripcions i tota la informació a www.uecbarcelona.org/bassiero